News

Published on April 4th, 2022 | by aXL

0

ΠΣΚ ανοικτός ο Παρνασσός μέχρι 2 Μάϊου!

Αρχικά και αιφνιδιαστικά ανακοινώθηκε από την διοίκηση του ΧΚ Παρνασσού, ότι για το υπόλοιπο του Απριλίου μέχρι και τις 23 του μήνα (Μ. Σάββατο) τελευταία ημέρα λειτουργίας, το χιονοδρομικό κέντρο θα ανοίγει μόνο Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή.

Η απόφαση αυτή δεν άρεσε στους χιονοδρόμους, ιδιαίτερα σε όσους έχουν προμηθευτεί ετήσιες κάρτες χιονοδρομίας, αλλά ούτε  σε επαγγελματίες του χώρου όπως για παράδειγμα σχολές χιονοδρομίας, καταστήματα ενοικιάσεων κλπ, που φέτος έχουν επενδύσει και αναζητούσαν μια μεγάλη και κανονική επιτέλους σεζόν μετά από 2 πέτρινα χρόνια.  Aν και η ανακοίνωση αιτιολογεί την απόφαση αυτή για λόγους συντήρησης του χιονιού, η χιονοκάλυψη είναι αρκετή για να λειτουργήσουν οι περισσότερες πίστες. Ωστόσο η χαμηλή προσέλευση την συγκεκριμένη εποχή σε συνδυασμό με τα αυξημένα έξοδα λειτουργίας κρύβεται λογικά πίσω από αυτήν την απόφαση.

ΕΙΚΟΝΑ 3-4-22

Ωστόσο μετά τις διαμαρτυρίες της τοπικής κοινότητας, επαγγελματιών και χιονοδρόμων, δόθηκε παράταση έως 2/5/22 κάθε ΠΣΚ. Τις ημέρες της Μ.Εβδομάδας Μ.Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ανοικτά.




Back to Top ↑