News

Published on November 7th, 2014 | by aXL

Την διοίκηση του ΧΚ 3-5 Πηγάδια αναλαμβάνουν οι εκκαθαριστές της επιχείρησης

Στην απόφαση να παραχωρήσει την χρήση και την διαχείριση των εγκαταστάσεων του πρώην Χιονοδρομικού Κέντρου Πηγάδια στους εκκαθαριστές της επιχείρησης προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας. Υπό των φόβο των ζημιών που ενδέχεται να προκύψουν από την μη λειτουργία του  χιονοδρομικού και των εγκαταστάσεων αυτού, αποφασίστηκε η παραχώρηση  χρήσης της ΤΑΒ στους εκκαθαριστές της, μέχρι την 31 Αυγούστου του 2015.

Απώτερος σκοπός του δήμου σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου κ. Κουτσογιάννη είναι η διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού εκμίσθωσης για την ανάπτυξη όχι μόνο του χιονοδρομικού κέντρου αλλά και της ευρύτερης περιοχής του βουνού. Μια σοβαρή επένδυση που θα έχει οφέλη για την τοπική κοινότητα και οικονομία είναι ο στόχος που έθεσε ο δήμαρχος Νάουσας για το μέλλον της περιοχής. Σύμφωνος με την παραχώρηση ήταν και ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανανέωσης κ. Καραμπατζός που υπενθύμισε την κατά 98% έτοιμη δική του πρόταση για την διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού μέσω ΣΔΙΤ.

3-5pigadia-vermioΘετικός στην παραχώρηση και ο κ. Ρίζος που τόνισε πως η πρόταση βρίσκει σύμφωνη και την Κοινωνία Πολιτών. Για να μην χαθεί η χρονιά, ζήτησε παράλληλα την παραμονή των συντοπιτών που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην περιοχή, ενώ για το μέλλον του χιονοδρομικού δήλωσε πως αυτό θα το αναλύσουν όταν έρθει η ώρα.

Αντίθετη στην παραχώρηση του χιονοδρομικού κέντρου ήταν η ΛΑΣ με τον κ. Καρτσιούνη να ζητά η λειτουργία να περάσει και πάλι στα χέρια του δήμου και να το λειτουργήσει προς όφελος των πολιτών ο ίδιος.

Πηγή: http://inaoussa.gr




Back to Top ↑