Published on April 14th, 2015 | by aXL

Parkoluna 6 video – Let the sunshine in!

Δυνατό video και εικόνες από το φετινό Parkoluna στην Βασιλίτσα! Και εγένετω φως !!!.
Τελικά μετά από μια εβδομάδα χιονόνερο ο ήλιος μας έκανε την τιμή και ήταν πιστός στο ραντεβού του.Το πάρκο φόρεσε τα καλά του και ήταν έτοιμο να υποδεχτεί τους 41 riders εκτός από την πισίνα που μας κρατούσε ακόμα μούτρα και δεν έλεγε να ξεπαγώσει.

Μουσική, Βeach Bar, Φοίνικες, ξαπλώστρες, Τέντες με NITRO, SLASH, JONES test boards & TSG κράνη μαζί με μπάλες, σωσίβια και άλλα φουσκωτά και με την συνοδεία του Red Bull και της Desperados όλα για την τέρψη αθλητών και θεατών.Στο πάνω section του πάρκου ένα Kicker ένα Hip, και ένα Flat down box, ένα flat fat rail στην μέση, και η πισίνα με ένα Flat Box ένα fat pipe over the pool , και to Red Bull upbox συμπλήρωναν το set up.

To event ήταν Line και οι riders έπρεπε να περάσουν από όλα τα σημεία για να συγκεντρώσουν την μεγαλύτερη βαθμολογία.Νέα για φέτος κατηγορία 10 & Under όπου το New Blood τα έδωσε όλα και μας χάρισε ένα ανεπανάληπτο θέαμα, με τελικό νικητή τον Δημήτρη Τσιρίδη. Ένα καλοβιδωμένο Rodeo 5 έδωσε το τίτλο του Best trick στο Νώντα Λογοθέτη.

Στους άνδρες ο τρελλοκερκυραίος, Σπύρος Μπάντιος, έκλεψε και πάλι την παράσταση, ενώ στις γυναίκες η Πέλλα έπαιζε χωρίς σοβαρό ανταγωνισμό. Special appearance από 3 freeskiers με best run αυτό του Miika Nikkanen με finale στο pool flat box on the Desperados way.
Απονομή και after party στο 360 bar με extra special shows από τους νικητές .

parkoluna6-5ΑΝΔΡΕΣ
1ος ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΝΤΙΟΣ
2ος ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ
3οι ΚΩΣΤΗΣ ΜΙΓΚΟΣ / ΚΟΥΤΛΕΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

BEST TRICK
ΝΩΝΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1η ΠΕΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
2η ΝΑΥΣΙΚΑ ΜΗΣΙΟΠΟΥΛΟΥ
3η ΕΛΕΝΗ ΝΑΤΑ

10 UNDER
1ος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΡΙΔΗΣ
2η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
3ος ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Το #parkoluna6 είναι γεγονός και έγινε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες και μας άφησε όλους με ένα πλατύ χαμόγελο. Τυχεροί άτυχοι όλοι αυτοί που δεν ήταν εκεί αλλά το παρακολούθησαν με Live streaming μέσω του Snowreport.gr Μεγάλο ευχαριστώ και στο ΧΚ Βασιλίτσας που στηρίζει το event από το 1995 όπως επίσης και τους χορηγούς μας Big Props στους Park Diggers – Shapers , Σπύρο, Τσίτα, Ξάδελφο, Σπόρο & Βασίλη,
Cat Drivers Βαγγέλη και Βασίλη, Τον Τάσο από το Casa la Mundi για την φιλοξενία και τα spa.

ΜΧ crew
Γεράσιμος, Άρης, Καρές,Γιαννάκης, Ιωακείμ.

#microxtreme #PureFunSinceTheBeginning #elalouse
parkoluna6-1parkoluna6-2parkoluna6-3parkoluna6-4

CLICK FOR MORE PHOTOS




Back to Top ↑

Login




Register | Lost your password?