Published on December 17th, 2018 | by aXL

SNOWBUS VASILITSA WEEKEND JANUARY 19-20 – 2019

Ετοιμαζόμαστε για Βασιλίτσα το τρίτο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου!  Εκδρομή με snowbus όπως κάθε χρόνο από  Snowboard.gr & Εκδρομές Club !

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο από/προς Αθήνα και κατά την διάρκεια της εκδρομής
  • Διαμονή 1 νύχτα σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό
  • Συνοδοί –  Βοηθοί εκδρομής
  • ΦΠΑ & διοργάνωση εκδρομής από έμπειρο τουριστικό πρακτορείο
  • Ski Tour για τους λάτρεις του απάτητου
  • Ενημερωτικό ski course (θεωρία) στο ξενοδοχείο για αρχάριους skier

Προαιρετικά για χιονοδρόμους:

  • Έκπτωση στο ski pass 2 ημερών για το χιονοδρομικό
  • Εκπτωτικό πακέτο ενοικίασης εξοπλισμού ski
  • Παραδοσιακό γεύμα με εδέσματα της Πίνδου στο ξενοδοχείο
  • Δραστηριότητες

    Ski & Snowboard στο χιονοδρομικό Βασιλίτσας
    Σε μια από τις χαρισματικές γωνιές της Πίνδου, αξεπέραστης ομορφιάς και γοητείας, σε απόσταση 42 χλμ. από τα Γρεβενά, στο χωριό Σμίξη, βρίσκεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας.
  • Οι εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού βρίσκονται στις ψηλότερες πλαγιές του όρους Λίγγος και έχει μεγάλη σεζόν χρονικής διάρκειας αφού τα χιόνι είναι αρκετό έως την άνοιξη.

Διαθέτει δυο εναέριους αναβατήρες συνολικού μήκους 1.800 μέτρων, baby lift, 3 κυλιόμενους αναβατήρες, 12 πίστες συνολικού μήκους 7.500 μέτρων, τη μεγαλύτερη πίστα αρχαρίων στην Ελλάδα (3.860μ.), πίστα snowboard, καταστήματα ενοικιάσεως εξοπλισμού και σχολές σκι, ξενώνα καθώς και δυο σαλέ.

Οι επιλογές των υπηρεσιών και οι επιμέρους δραστηριότητες δεν περιλαμβάνονται στο συνολικό κόστος της εκδρομής και η εξόφληση τους γίνεται κατά την εκτέλεση τους.

Η ενοικίαση εξοπλισμού γίνεται με ταυτότητα και αποτελεί προσωπική ευθύνη

Κόστος εκδρομής & δωμάτια

Τύπος δωματίου Early booking Κανονική τιμή Διαμονή στο V1850
Για όλους τους τύπους δωματίων 78€
ολική εξόφληση μέχρι28/12

85€

προκαταβολή 40€ μέχρι10/1
εξόφληση μέχρι 28/12

   69€
ολική εξόφληση μέχρι28/12ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 28.12

Διευκρίνιση δωματίων:

Τα δίκλινα δωμάτια δίνονται κατά προτεραιότητα σε ζευγάρια και κατά σειρά χρονικής προτεραιότητας κράτησης.

Τα μεμονωμένα άτομα θα τοποθετούνται σε τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του εκάστοτε ξενοδοχείου) με συγκάτοικους του ιδίου φύλου και κατά περίπτωση σε δίκλινα όταν δεν μπορεί να καλυφθεί ο αριθμός των ατόμων σε άλλα δωμάτια.

Για την διαμονή στο καταφύγιο Vasilitsa 1850 (http://vasilitsav1850.gr/ ) υπάρχουν 2 αρκετά καλά δωμάτια των 10 ατόμων με τουαλέτα (προτείνονται για μεγάλες παρέες) και να σημειωθεί ότι στο καταφύγιο υπάρχει δυνατότητα για πρωινό & φαγητό με επιπλέον +13€

Κρατήσεις / Πληρωμές

Για να κάνετε κράτηση στην εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Προσοχή: Η φόρμα πρέπει να συμπληρώνεται από όλους τους συμμετέχοντες και θεωρείται δέσμευση συμμετοχής στην εκδρομή. Η δήλωση συγκάτοικου δεν αποτελεί κράτηση απλά ενημέρωση για τη σύνθεση του δωματίου.

 

Προσοχή: Θα λαμβάνετε Εmail επιβεβαίωσης εντός 24 ωρών από τη στιγμή που κάνετε την κράτηση σας και η εξόφληση ή κατάθεση προκαταβολής θα πρέπει να γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση θα ακυρώνεται αυτόματα η συμμετοχή σας.

FACEBOOK EVENT PAGE (Πατήστε GOING)




Back to Top ↑

Login




Register | Lost your password?