Published on March 26th, 2019 | by aXL

Redbull Home run at 3-5 Pigadia

Το Red Bull Homerun καλεί skiers & snowboarders! Ποιος θα φτάσει πρώτος στον τερματισμό; 

Κυριακή 31/03 – Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια, Νάουσα: Η μεγαλύτερη μαζική κατάβαση από skiers και snowboarders έρχεται στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια στη Νάουσα. Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν μαζικά, σε μία εκκίνηση τύπου Le Mans, και θα τρέξουν προς τα ski και τα snowboard τους. Αφού δέσουν και κουμπώσουν, θα επιχειρήσουν να κατέβουν όσο γρηγορότερα μπορούν προς τον τερματισμό.

Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν από την κορυφή του χιονοδρομικού, θα ακολουθήσουν την πίστα «Λούκι», στη συνέχεια θα μπουν στην πίστα «Παράδεισος» και θα τερματίσουν στη βάση του χιονοδρομικού, περνώντας κάτω από την αψίδα του Red Bull.*

Θα βραβευτούν οι ταχύτεροι snowboarders (ένας άνδρας – μία γυναίκα) και οι ταχύτεροι skiers (ένας άνδρας – μία γυναίκα) οι οποίοι θα κερδίσουν και από μία GoPro Hero 7 White.

*Η διαδρομή ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες του χιονιού. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει σχετική ενημέρωση προς τους συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους.

Πιστεύεις ότι μπορείς να φτάσεις πρώτος στον τερματισμό;

Δήλωσε συμμετοχή εδώ και έλα την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια να το αποδείξεις!

Θα ακολουθήσει après ski party στο σαλέ του Χιονοδρομικού για να το γιορτάσουμε!

-//-

Διαβάστε εδώ τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το info.gr@redbull.com ή να ενημερωθείτε από το Facebook και το https://www.redbull.com/gr-el/events/red-bull-homerun-greece




Back to Top ↑

Login




Register | Lost your password?