Published on October 22nd, 2016 | by Mike

BOROVETS XMAS 2016!

Το snowboard.gr σε συνεργασία με το Ekdromes Club επιστρέφουν και φέτος για την καθιερωμένη Χριστουγγενιάτικη εκδρομή στο Borovets για snowboard /ski / hike / spa / relax / nightlife!

Το Borovets πραγματικά ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλα τα χιονοδρομικά κέντρα της ανατολικής Ευρώπης. Βρίσκεται στην βόρεια μεριά της οροσειράς Rila. στην σκιά της υψηλότερης κορυφής των Βαλκανίων Mousala peak 2925m, μέσα σε ένα πανέμορφο δάσος με διαμονή ski in ski out. Διαθέτει σύστημα τεχνητής χιόνωσης στο 70% των πιστών, εξασφαλίζοντας κάθε χρόνο έναρξη λειτουργίας στις 15 Δεκεμβίου.

*Base: 1300 m.
*Highest point: 2560 m.
*Marked ski trails: 58 km.
*Longest run: 12 km.
*Ski running trails: 35 km.
*Facilities for biathlon
*Snow Park Borosport (upper section of Popangelov trail) & Promo Park Borosport (in front of the Rila hotel in Central Borovets)
*Borokids snow park for children
*8 runs with electrical light – Martinovi Baraki 1,2,3 and 4, Rotata, Iglika, Rila and the lower section of Sitniakovo ski way.
*Snow guns in ski centers Yastrebets and Sitniakovo: 160

Σε σχέση με το Bansko έχει πολύ λιγότερο κόσμο ενώ δεν υπάρχει η ταλαιπωρία της διαδικασίας από το χωριό προς το χιονοδρομικό κέντρο, κάτι που για όσους έχουν πάει ξέρουν τι σημαίνει….

23-28 Δεκεμβρίου 2016 

borovets-drone-2borovets-musala-ride

Aναχώρηση Παρασκευή 23/12 βράδυ στις 20.00 και επιστροφή μετά τα μεσάνυχτα στις 28/12. Ένα μαγευτικό 5-ήμερο στο καλύτερο ski resort της Βουλγαρίας απολαμβάνοντας 4 μέρες γεμάτες ski & snowboard.

Κόστος εκδρομής από 237€

Η εκδρομή περιλαμβάνει:
· Μεταφορά με πολυτελές Ski bus από Αθήνα
· Early check-in νωρίς το πρωί την ημέρα άφιξης
· Διαμονή για 3 νύχτες σε δωμάτια δίκλινα σε ξενοδοχεία 4* & 5*
· Ημιδιατροφή σε μπουφέ (πρωινό & βραδινό)
· Χρήση πισίνας
· Ελληνόφωνο προσωπικό και έμπειροι συνοδοί για άμεση εξυπηρέτηση
· Αστική ευθύνη & διοργάνωση από εξειδικευμένο πρακτορείο
· ΦΠΑ παρεχόμενων υπηρεσιών

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

Πρωινό το Σάββατο 24/12/2016, επιπλέον γεύματα ή ποτά, προαιρετικές εκδρομές, κάρτες lift (ski pass), διασκεδάσεις, ειδικά προγράμματα σωματικής ευεξίας όπως διάφορα είδη μασάζ και προγράμματα ομορφιάς.

Κόστος εκδρομής (κατ’ άτομο)

Hotel Rila 4* (ski in – ski out) με ημιδιατροφή – πλήρως ανακαινισμένο το 2016!

· 258€ Saver Discount μέχρι 27/10 –  30 θέσεις!

· 287€ Early booking μέχρι 30/11

· 315€ (προκαταβολή 150€ μέχρι 30/11 & εξόφληση μέχρι 16/12)

RILA-BOROVETS-HOTELRILA-BOROVETS-POOLRILA-BOROVETS-HOTEL2rila-borovets-rooms2016

Hotel Iceberg  4* με ημιδιατροφή – ελάχιστη συμμετοχή 25 άτομα

· 237€ Early booking με ολική εξόφληση μέχρι 30/11

· 267€ (προκαταβολή 150€ μέχρι 04/11 & εξόφληση μέχρι 30/11)
icebergnighticeberg-room2icebergpooliceberg_hotel_3

Hotel Festa Palace 5* με ημιδιατροφή – ελάχιστη συμμετοχή 25 άτομα

· 340€ (προκαταβολή 150€ μέχρι 04/11 & εξόφληση μέχρι 30/11)

festa-winter-palace-big-poolFesta_Winter_roomFesta_Winter_PalaceFESTA-HOTEL-LOBBY

Όροι προσφοράς & πληροφορίες ξενοδοχείων:

· Η τιμή αφορά μεταφορά από Αθήνα με πολυτελές πούλμαν και 4 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στα προαναφερόμενα ξενοδοχεία 4* και 5* αντίστοιχα.
· Η τιμή είναι για ένα άτομο, με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο. ΔΕΝ αφορά μονόκλινο δωμάτιο, όπου υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση +80€.


Festa Winter Palace (5*)

o Δυνατότητα ski-in / ski-out, 50μ από το κοντινότερο λιφτ και 120μ απο την αρχή των πιστών
o Μόνο δίκλινα δωμάτια


Rila (4*)

o Μόνο δίκλινα δωμάτια
o Δυνατότητα ski-in / ski-out, ακριβώς στην αρχή των πιστών και πιο κοντά στην κεντρική γόνδολα.
o Μόνο δίκλινα δωμάτια

* Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ατόμων στα ξενοδοχεία Festa & Iceberg μέχρι 1.12 οι κρατήσεις θα μεταφερθούν αυτόματα στο ξενοδοχείο Rila με αντίστοιχη διαμόρφωση του κόστους όπως αυτό που έχει δοθεί στις παραπάνω προσφορές του πρακτορείου που διοργανώνει την εκδρομή. Παράλληλα θα γίνει σχετική ενημέρωση για αποδοχή της αλλαγής ή ακύρωση της κράτησης

Όροι προσφοράς & πληροφορίες:
• Η τιμή αφορά μεταφορά από Αθήνα με πολυτελές πούλμαν και 4 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στα προαναφερόμενα ξενοδοχεία 4* και 5* αντίστοιχα.

• Η τιμή είναι για ένα άτομο, με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο. ΔΕΝ αφορά μονόκλινο δωμάτιο, όπου υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 80€ (ισχύει για όλα τα ξενοδοχεία)

• Κάθε ξενοδοχείο στον χώρο του Spa δίνει δωρεάν συγκεκριμένες παροχές, όλα τα ξενοδοχεία δίνουν δωρεάν την χρήση εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας

• Το ξενοδοχείο Rila έχει κάνει ανακαίνιση στο μεγαλύτερο μέρος του ξενοδοχείου & έχει βελτιώσει σημαντικά το φαγητό και για το λόγο αυτό οι τιμές του έχουν διπλασιαστεί από την περσινή χρονιά. Καταφέραμε και εξασφαλίσαμε ειδική προσφορά saver για τις πρώτες 40 θέσεις με προτεραιότητα στα μέλη του Ekdromes Club

• Saver discount: Η προσφορά αφορά μόνο για κράτηση δωματίου (δίκλινο ή μονόκλινο ή ατομική κράτηση εφόσον βρεθεί συγκάτοικος) και έχει σαν όρο: ολική εξόφληση μέχρι Πέμπτη 27.10 με όλα σας τα στοιχεία στην φόρμα κρατήσεων. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά το rooming list που θα εξοφληθεί στο ξενοδοχείο στις 27.10 και δεν δίνεται καμία δυνατότητα αλλαγής ονοματεπώνυμου. Οπότε όσοι επιλέξετε αυτή την έκπτωση φροντίστε να είστε σίγουροι για την συμμετοχή σας καθώς χρήματα δεν επιστρέφονται! (non refundable)

Κρατήσεις & πληρωμές

• Υποχρεωτικά για κράτηση συμπληρώνει ο καθένας ξεχωριστά φόρμα συμμετοχής με όλα τα στοιχεία που απαιτούνται και ονοματεπώνυμο, ταξιδιωτικό έγγραφο στα λατινικά. Τα στοιχεία που συμπληρώνετε είναι απαραίτητα για την λίστα συνόρων, την ασφάλιση αστικής ευθύνης καθώς και την πράσινη κάρτα των ski bus για την είσοδο στην χώρα.

• Η κράτηση μέσω φόρμας δεσμεύει τον καθένα ατομικά να ακολουθήσει τις οδηγίες & όρους εξόφλησης για να είναι έγκαιρη η συμμετοχή του. Σε οποιαδήποτε περίπτωση ακύρωσης μέχρι τα deadline της προκαταβολής, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση και επιστρέφεται όλο το ποσό. Από την ημερομηνία προθεσμίας προκαταβολής(deadline) και μετά δεσμεύεται μόνο η προκαταβολή. (Eξαιρούνται οι προσφορές Early Booking). Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για τις εξοφλήσεις, μέχρι την ημερομηνία εξόφλησης εφόσον έχει δοθεί νωρίτερα όλο το αντίτιμο επιστρέφεται το υπερβάλλον ποσό από την προκαταβολή. Μετά το πέρας του deadline εξόφλησης όπως αυτό ορίζεται ανά ξενοδοχείο δεσμεύεται το 100% του ποσού για το σύνολο του πακέτου.

• Για τα ακυρωτικά ισχύει η πολιτική του ταξιδιωτικού πρακτορείου για το συγκεκριμένο ταξίδι στο εξωτερικό και επικυρώνεται από τον κανονισμό του ΕΟΤ.

• Στην περίπτωση εξόφλησης πακέτου Saver discount ή Early Booking δεσμεύεται εξ’ αρχής το 100% του ποσού και είναι μη επιστρέψιμο (non refundable)

• Στην περίπτωση εξόφλησης του πακέτου Saver discount για το Rila μέχρι 27/10 η κράτηση γίνεται ονομαστικά και δεν είναι μεταβιβάσιμη σε περίπτωση ακύρωσης (δείτε όρους παραπάνω)
++ Όσοι έχετε διαβατήριο σε ισχύ προτιμήστε το διαβατήριο από τις αστυνομικές ταυτότητες ++

§ Παρακαλούμε πολύ συμπληρώνετε την φόρμα όταν είστε σίγουροι για την συμμετοχή σας – η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες

Διαδικασία για όσους δηλώνουν συμμετοχή:
1. Λαμβάνουν e-mail αυτομάτως από την φόρμα για την επιτυχή αίτηση κράτησης
2. Λαμβάνουν ξεχωριστό επιβεβαιωτικό email την Τετάρτη 9/3 για επιτυχή κράτηση και ενημέρωση για τους τρόπους πληρωμής
3. Έρχονται στην ώρα & στάση που δήλωσαν την ημέρα της εκδρομής ή ενημερώνουν εγκαίρως τους συνοδούς για οποιαδήποτε αλλαγή.

Παροχές & Δραστηριότητες
· Πρωινό με πλούσιο μπουφέ το οποίο σερβίρεται καθημερινά 07:30 με 09:30
· Ομαδικές κάρτες Ski Pass για guarantee (προαιρετικό)
· Νυχτερινό Ski, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες (δεν περιλαμβάνεται στο ski pass)

Extra tip για την δική σας ασφάλεια:
Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθενείας: Είναι δωρεάν και όσοι το επιθυμούν μπορούν να πατήσουν στα παρακάτω λινκ για περισσότερες πληροφορίες:

http://ec.europa.eu/social/main.jsp?langId=el&catId=509
http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=563&langId=el#nationalinfo

TIP:
Στην Βουλγαρία και ιδιαίτερα στο Borovets γίνεται σχεδόν κάθε χρόνο στο τέλος της σεζόν μια καλή χιονόπτωση όπου σε συνδυασμό με την βάση που υπάρχει ήδη, η περιοχή Μαρκουτζικ γίνεται ένας παράδεισος για freeride. Από εκεί είναι και το video που περιλαμβάνεται στο post αυτό, πέρσι το Πάσχα.

Ωστόσο έχουμε βρεί και πούδρα ακόμη και τα Χριστούγεννα όπως στην εκδορμή μας το 2014. Δες το video

 

 
Back to Top ↑

Login
Register | Lost your password?