| Author |
Message |
|
CANADIAN
|
Post subject: Χιονι τελος? Posted: Mon Mar 01, 2010 2:58 pm |
|
|
Ημουν το ΣΚ Χελμο και καθως ανεβαινα προς το χιονοδρομικο απογοητευομουν ολο και περισσοτερο καθως χιονι ελαχιστο! 3 εβδομαδες πριν ημουν εκει παλι και οχι απλα το βουνο ηταν κουραμπιες αλλα εβλεπες και μονο λευκο τοπιο! οταν εφτασα ειδα οτι ειχε αρχησει να "ξεβρακωνεται"! Τι εγινε ρε παιδια? αυτο ηταν? τελος η σεζον? Θα πεσουν αλλα χιονια?
_________________ Keep falling to learn more!
|
|
 |
|
 |
|
meletis
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Mon Mar 01, 2010 4:34 pm |
|
 |
| indy grab |
 |
Joined: Thu Jan 14, 2010 4:43 pm Posts: 32 Location: athens - kavala
|
|
k egw pou phga bansko thn kyriakh se sxesh me kathara deytera pou eixa paei .. kamia sxesh... eixa katsei 3mero kai eie 2.60 k thn teleytaia mera egine 3.. xthes pou les eixe 1.75....asta.. ekanes vevaia mia xara alla den sygkrinotan me thn allh fora.. den kserw oute egw ti paizei...
|
|
 |
|
 |
|
CANADIAN
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Mon Mar 01, 2010 7:54 pm |
|
|
|
που μενεις? bansko πηγες για μια μερα? τι τιμες παιζουν εκει? για πες ενδεικτικα....εχω μαθει οτι ειναι παρα πολυ φθηνα!
|
|
 |
|
 |
|
meletis
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Mon Mar 01, 2010 10:50 pm |
|
 |
| indy grab |
 |
|
|
vasika athina menw... alla spoudazw kavala... thn kyriakh phga monohmero me to amksi alla eixa paei k 3 trihmero thn kathara deytera..
oi times pou paizoun gia lift 25 eyrw gia ola omws k oi times sta sale idies me ths elladas. Den einai fthna alla exeis polles pistes k ama sygkrineis me araxwva dineis 30 k den exei oute tis mises pistes tou bansko... (1.85 einai h diafora leva eyrw..)
twra ksenodoxeia exei k me 28 eyrw exei kai me 70 thn mera analogws.. kalh fash einai na kleiseis kanena paketo 3-4 gia na to gyriseis olo k na xortaseis...
esy pou meneis..??
|
|
 |
|
 |
|
CANADIAN
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Mon Mar 01, 2010 11:02 pm |
|
|
|
αθηνα ειμαι και εγω! θελω καποια στιγμη να παω αλλα ειναι η αποσταση και οτι δεν μπορω να παρω αδεια απ' την δουλεια μεχρι τον ιουνιο! ασε που με το μονο ατομο που παω γενικοτερα για snowboard ειναι η κοπελα μου, η οποια ομως ως γυναικα δεν μπορει να ακολουθησει παντου! γαμησε τα.....
|
|
 |
|
 |
|
crstamou
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Tue Mar 02, 2010 1:07 am |
|
 |
| indy grab |
 |
|
|
Γεια σας παιδια. εγω λεω να ανεβω τριημερο παρνασσο . τεταρτη πεμπτη παρασκευη. ποια ειναι η κατασταση εκει? παιζει καθολου χιονι?
|
|
 |
|
 |
|
CANADIAN
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Tue Mar 02, 2010 1:17 am |
|
|
|
απ' οτι ειδα απο καμερες και στο site του χιονοδρομικου 45 εκ στη βαση και 55 εκ στη κορυφη! μπορεις να κανεις την δουλεια σου αλλα μην περιμενεις τρελλα πραγματα! πηγαινε παντως να μου πεις γιατι θα ανεβω ΣΚ!
ΥΓ: κοιτα ρε που ολοι θελουν να φτιαξει ο καιρος και εμεις να χαλασει....πλακα εχουμε!
Με βλεπω το καλοκαιρι που θα παω καναδα να μην ξαναγυρναω!
|
|
 |
|
 |
|
mentalic
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Tue Mar 02, 2010 1:08 pm |
|
 |
| 50-50 Railslide |
 |
|
Κάτι κάνεις ακόμα. Αλλά οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές. Τη παρασκευή ήμουν παρνασσό. υπήρχε μια μίξη μαλακού χιονιού, πάγου κτλ. Συνθήκες Απριλίου 
|
|
 |
|
 |
|
crstamou
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Tue Mar 02, 2010 4:51 pm |
|
 |
| indy grab |
 |
|
|
ευχαριστω παιδες θα ανεβω αυριο και σας λεω παρασκευη που γυρναω!!!
|
|
 |
|
 |
|
crstamou
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Fri Mar 05, 2010 6:10 pm |
|
 |
| indy grab |
 |
|
|
λοιπον μολις γυρισα απο παρνασσο.. το χιονι την τεταρτη ηταν παγος μεχρι τισ 12 και μετα αρχησε να λιωνει. σημερα , πεμπτη, ηταν σουπα αλλα στον αιολο που ανεβηκα παλευοταν. εφτυχως χαλαει ο καιρος
|
|
 |
|
 |
|
CANADIAN
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Fri Mar 05, 2010 6:18 pm |
|
|
|
στην διαδρομη βρηκες καθολου χιονι? χρειαστηκες αλυσιδες? η αφροδιτη εχει χιονι για να κατεβεις τσουλωντας μεχρι το parking?
|
|
 |
|
 |
|
crstamou
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Fri Mar 05, 2010 6:39 pm |
|
 |
| indy grab |
 |
|
|
katholou xioni stin diadromi. mono ligo pago poli koda sta kelaria. i afroditi dn einai kai sta kalitera tis.. apo oti eida apo to teleferic karaflo vouno..
|
|
 |
|
 |
|
crstamou
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Sun Mar 21, 2010 11:31 am |
|
 |
| indy grab |
 |
|
|
έχει πάει κανείς παρνασσο? πως είναι η κατάσταση? μεχρι πότε λετε να κρατίσει φέτος?
|
|
 |
|
 |
|
mentalic
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Sun Mar 21, 2010 5:31 pm |
|
 |
| 50-50 Railslide |
 |
|
|
Ίσως διανύουμε τη τελευταία εβδομάδα με 'αξιόλογο' χιόνι...
|
|
 |
|
 |
|
CANADIAN
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Sun Mar 21, 2010 8:15 pm |
|
|
παιδια μολις γυρησα απο παρνασσο. το χιονι μεχρι τις 12 περιπου ηταν σκετος παγος! η πολλη ζεστη (13 βαθμους στις 15:00) σε συνδυασμο με τον κοσμο που ανεβοκατεβαινε εφτιαξε πιστες αρκετα καλες! η αφροδιτη προς το parking ειχε πετρες στο τελειωμα και ηταν σε σχετικα χαλια κατασταση (ξερετε το γνωστο τελευταιο τσουλημα!) . οσο τωρα για το ωραριο οι μαλακες εκλεισαν τα Lift στις 15:00 ενω εχθες ειχαν κλεισει στις 17:00! καραγκιοζιδες! κατα τ' αλλα ηρεμη μερα με λιγο κοσμο και lift με καποιες συχνες διακοπες! Υ.Γ: τελειωνει η σεζον και δεν θα προλαβω να τσουλησω μαλλον με το καινουργιο μου σανιδακι καθως βρισκεται στον δρομο για Ελλαδα! Ειμαι περιεργος να δω αν θα μεινουν ανοιχτα τα χιονοδρομικα μεχρι και το πασχα!
|
|
 |
|
 |
|
mentalic
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Mon Mar 22, 2010 1:22 am |
|
 |
| 50-50 Railslide |
 |
|
Μη τους βρίζεις τους ανθρώπους  Κλείνουν πιο νωρίς γιατί γίνεται σούπα και επικίνδυνο και για να διατηρηθεί και για παραπάνω μέρες.
|
|
 |
|
 |
|
CANADIAN
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Mon Mar 22, 2010 3:53 pm |
|
|
|
τι φταιω εγω ομως που δεν μπορουσα να παω το Σαββατο που ηταν ανοιχτο ως τις 17:00 και πηγα την Κυριακη εδωσα 30 euro και πηρα τα @ρχιδι@ μου! Α ρε Ελλαδαρα...οτι φαμε, οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κώλος μας ειμαστε μια ζωη! Μωρε θα την κανω εγω γι' αλλου κατσε να δεις πλακα!
|
|
 |
|
 |
|
meletis
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Wed Mar 24, 2010 9:54 pm |
|
 |
| indy grab |
 |
|
|
kelaria h fterolaka eixes paei??? thelw na paw to sk.. lew gia fterolaka aksizei???
|
|
 |
|
 |
|
CANADIAN
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Thu Mar 25, 2010 12:28 am |
|
|
|
κελαρια! φτερολακκα δεν λεει και πολλα! παρα πολυ λιγες πιστες! ασε που την κυριακη θα εχει αγωνες freeride! σαββατο λεω να ανεβω παλι κελαρια!
|
|
 |
|
 |
|
meletis
|
Post subject: Re: Χιονι τελος? Posted: Thu Mar 25, 2010 2:33 pm |
|
 |
| indy grab |