Published on December 21st, 2015 | by aXL

Ζήσε και μοιράσου την κάθε στιγμή με μια αυθεντική GoPro!

Απέκτησε την από το δίκτυο συνεργατών της Drakos Digital – επίσημου διανομέα προϊόντων GoPro σε Ελλάδα & Κύπρο!

Oι γιορτές πλησιάζουν… και όλοι μας κάνουμε σχέδια για να περάσουμε λίγο χρόνο κοντά στους αγαπημένους μας φίλους και να τους αγοράσουμε ίσως κάποιο δώρο! Οι στιγμές που ζούμε μαζί τους θέλουμε να είναι μοναδικές, για αυτό το λόγο επιθυμούμε να έχουμε την δυνατότητα να τις καταγράψουμε και να τις μοιραστούμε άμεσα μαζί τους, με την ξεχωριστή ποιότητα μιας αυθεντικής GoPro κάμερας!


DrakosDigital_GoPro_1920x1080_02Η
Drakos Digital, επίσημος διανομέας των προϊόντων GoPro σε Ελλάδα και Κύπρο, με 8 χρόνια παρουσίας στην αγορά προϊόντων τεχνολογίας, βρίσκεται εδώ για να σας προσφέρει την αυθεντική GoPro κάμερα της αρεσκείας σας μέσα από το δίκτυο συνεργατών της που αριθμεί 150 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο!

Με την αγορά προϊόντων GoPro από το επίσημο δίκτυο της Drakos Digital εξασφαλίζετε την πλήρη και γρήγορη υποστήριξη της εταιρείας σε τεχνικά θέματα και την άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων.

Η κάμερα υψηλής ευκρίνειας είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό brand… καθώς είναι η κάμερα που έφερε την επανάσταση στην τεχνολογία και άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο καταγράφουμε την κάθε στιγμή! Τα δε προϊόντα της, προσφέρουν λύσεις για πολλαπλές χρήσεις, με δωρεάν applications, δυνατότητα απευθείας αποστολής (οπτικοακουστικού) υλικού στα περισσότερα και πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρέχοντας την δυνατότητα εξυπηρέτησης όλων των πελατών που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα πλούσιο περιεχόμενο σε εικόνα και ήχο.

Με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ανάλυσης έως 4K, με άμεση συνδεσιμότητα σε wifi μέσω tablets και smartphones, με νέο δυναμικό design (μικρότερο από ποτέ άλλοτε στις κάμερες τύπου session) και πολλά αξεσουάρ και βάσεις για κάθε χρήση, τα προϊόντα GoPro βρίσκονται στην αγορά για να ικανοποιήσουν… και το πιο απαιτητικό γούστο!

Η Drakos Digital προωθεί τα προϊόντα GoPro μέσα από τις συνεργασίες της με κορυφαίους Έλληνες αθλητές – πρεσβευτές (σε αθλήματα όπως ski, surf, SUP κ.α.) καθώς και σπουδαία αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα (όπως το Navarino Challenge και το Santorini Experience) καθώς και άλλες σπουδαίες και μικρότερες δραστηριότητες, χαράζοντας πάντα την στρατηγική της με την απαραίτητη εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Προμηθευτείτε σήμερα τα προϊόντα GoPro μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Drakos Digital: http://www.drakosdigital.com/index.php/ezimg-details/2014-10-17-21-06-59/episimoi-metapolites

DrakosDigital_GoPro_1920x1080_01 DrakosDigital_GoPro_1920x1080_03_sessionΕταιρικό ΠροφίλDrakos digital

Η Drakos Digital είναι μια εταιρεία διανομής προϊόντων με έμφαση στα προϊόντα τεχνολογίας.  Ταυτόχρονα είναι ο επίσημος διανομέας για Ελλάδα και Κύπρο της καλύτερης action κάμερας στον κόσμο της GoPro.

Η εταιρεία μας προσφέρει καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας και ταυτόχρονα συμπληρώνει την γκάμα της με δυνατά brands  για τους λάτρεις της τεχνολογίας, των gadgets, των outdoor δραστηριοτήτων, των ταξιδιών και φυσικά των extreme sports όπως η Ogio (Backpacks, Sports Packs), η SP Gadgets (Action Camera Gadgets), η  GoPole (poles) και η  Knog (Action Lights).

Με ένα ευρύ και ποικίλο δίκτυο μεταπωλητών (150 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο!) είναι σίγουρο πως  θα μπορέσετε να βρείτε και να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας. Το δίκτυο αυτό συμπεριλαμβάνει από μεγάλες αλυσίδες μέχρι και μικρά γειτονικά core specialty stores και έχει σαν στόχο την παροχή πρόσβασης για όλους σε κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας και προϊόντα τα οποία βοηθούν τον καθένα  να κάνει το καθημερινό του hobby ή δραστηριότητα πιο άνετη και πιο διασκεδαστική.

Σκοπός μας; Να προσφέρουμε σε δραστήριους και δημιουργικούς ανθρώπους τα μέσα για να καταγράφουν  με στυλ και άνεση  τις καθημερινές τους εμπειρίες και τα hobby τους με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο.

948x440_10 948x440_goporod-drakos-cover

Για περισσότερες πληροφορίες στην διαθέσιμη γκάμα προϊόντων, συνεργατών αλλά και καθημερινών νέων και ενεργειών της εταιρείας μας παρακαλώ επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας www.drakosdigital.gr ή ακολουθήστε μας στα social media.

DrakosDigital: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter
Back to Top ↑

Login
Register | Lost your password?