Published on November 18th, 2022 | by aXL

Gudauri Heli Trip 2023

Το τρίτο μας ταξίδι στο Gudauri, δείχνει ξεκάθαρα το πόσο μας έχει κερδίσει αυτό το μαγικό, απομονωμένο από τον πολιτισμό snow resort, με θέα την απέραντη οροσειρά του Καυακάσου! Η φράση  “adventure snow  trip”  παίρνει σάρκα και οστά,  από την στιγμή που φτάνεις στην όμορφα απόκοσμη Τιφλίδα. Join us: 21 – 27 Φεβρουαρίου! Περιλαμβάνεται η αργία της Καθαράς Δευτέρας. 

Gudauri snow trip 2022 photo review


Μια περιπέτεια έξω από την “comfort zone” ξεκινάει αεροπορικώς από Αθήνα και φτάνει ως τις πλαγιές του όρους Kazbek, 5054μ με ελικόπτερο! Ναι, ήρθε η ώρα για Heli ski and boarding!

Κάποιοι από εμάς το έχουν ξαναζήσει, τώρα μπορείς να το ζήσεις και εσύ μαζί μας, με ένα ιδιαίτερα οικονομικό πακέτο, καθώς εκμεταλλευόμαστε τις πολύ χαμηλές τιμές του lift pass και της χρήσης ελικοπτέρου που διατηρούνται ακόμη στην Γεωργία. 

Η χρήση ελικοπτέρου εξασφαλίζει μια freeride εμπειρία σε απάτητες πλαγιές με πούδρα η εξαιρετικής ποιότητας χιόνι, ανάλογα τις συνθήκες που θα επικρατούν την συγκεκριμένη περίοδο. Ακόμη και στις πιο ξηρές περιόδους, οι βόρειες πλαγιές του όρους Kazbek σε μεγάλα υψόμετρα κρατάνε το χιόνι μαλακό ακόμη και για 20 ημέρες!

Έμπειροι local οδηγοί βουνού θα φροντίσουν για την ασφάλεια μας κατά την κατάβαση , η οποία ιδίως στο Heli Intro package είναι βατή για όποιον έχει μια σχετική εμπειρία εκτός πίστας σε βαθύ χιόνι. Ο εξοπλισμός ασφαλείας που παρέχεται είναι στo υψηλότερο επίπεδο και περιλαμβάνει και avalanche kit και Airbag!


Αν το Heli ski / boarding δεν θεωρείς ότι είναι του επιπέδου σου, το ταξίδι αυτό και μόνο,  εξασφαλίζει μια μοναδική big mountain εμπειρία με απίστευτες freeride διαδρομές αλλά και εξαιρετικές πίστες πολλών χιλιομέτρων και επιπέδων στο πανέμορφο Gudauri ski resort. Τα υψόμετρα ξεκινούν από τα 1900μ και φτάνουν με αναβατήρες έως τα 3300μ !!! Ένα μοναδικό στο είδος του χιονοδρομικό κέντρο Αλπικού επιπέδου και σύγχρονων εγκαταστάσεων, σε περιμένει να το ανακαλύψεις! 


ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ από – 985€ (early booking έως 2/12/22)
 • Αεροπορικά Αθήνα – Τιφλίδα – Αθήνα 
 • Αποσκευές Βαλίτσα 20k +  ski/boardbag 23k + χειραποσκευή 8k
 • Μεταφορές Τιφλίδα – Gudauri – Τιφλίδα
 • 6 νύχτες διαμονή σε ξενοδοχείο *** Ski in Ski out σε δίκλινα δωμάτιο
 • Πρωινό
 • Έμπειροι Έλληνες συνοδοί 
 
 • Φόροι αεροδρομίων, ΦΠΑ 
 • Διατροφή H/B Πρωινό & βραδινό 
+100€
 • Heli ski / boarding: Μία πτήση με ελικόπτερο,  local οδηγοί βουνού κατάβασης, εξοπλισμός ασφάλειας, μεταφορές στην βάση ελικοπτέρου
+220€
 • Heli ski / boarding: Τρεις πτήσεις με ελικόπτερο,  local οδηγοί βουνού κατάβασης, εξοπλισμός ασφάλειας, μεταφορές στην βάση ελικοπτέρου
+470€
 • 5 ήμερο lift pass
+85€
 • Μετά τις 2/12/22 η συνολική τιμή θα ανέλθει στα 1015

ACCOMODATION

H διαμονή μας είναι ski in ski out, στην κυριολεξία πάνω στην πίστα! 100μ από το lift και στο κέντρο του Gudauri! Το ξενοδοχείο μας Hotel Donata*** προσφέρει 360 view του χιονοδρομικού κέντρου και θα μας φιλοξενήσει για 6 νύχτες.

 


ΔΙΑΤΡΟΦΗ 

Στην τιμή περιλαμβάνεται πρωινό. Ωστόσο υπάρχει η προσφορά για βραδινό με επιπλέον 20 την ημέρα.


HELI SKI / BOARDING

Το όνειρο πολλών skiers & snowboarders, μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα! Mετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω Covid, το Heli ski επιστρέφει φέτος στο Gudauri! Προσφέρονται 2 πακέτα υπηρεσιών HeliSki που μπορείς να κάνεις κράτηση με μια προκαταβολή, τα οποία επιστρέφονται πλήρως, αν για οποιοδήποτε λόγο δεν πραγματοποιηθούν οι πτήσεις.

ΟΝΟΜΑ ΤΙΜΗ ΠΤΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΙ ΒΟΥΝΟΥ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑ  ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ
HELI INTRO 220€ 1 2 3/5 BEACON / AIRBAG 18+ 70€
HELI CORE 470€ 3 2 4/5 BEACON / AIRBAG 18+ 170€

Έχοντας ήδη ζήσει την συγκεκριμένη εμπειρία στο Gudauri, γνωρίζουμε ακριβώς κάθε λεπτομέρεια και μπορούμε να ενημερώσουμε αναλυτικά, για κάθε σας απορία!


Για κράτηση θέσης, θα πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην ακόλουθη φόρμα και στην συνέχεια να γίνουν οι εξής πληρωμές στις ακόλουθες ημερομηνίες:

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ EARLY BOOKING (έως 2/12/22) Θα τηρηθεί προτεραιότητα.

 • 200€ περιλαμβάνει διαμονή/πρωινό/πτήσεις/μεταφορές
 • 270€ περιλαμβάνει και την προκαταβολή για το πακέτο Heli intro
 • 370€ περιλαμβάνει και την προκαταβολή για το πακέτο Heli Core

ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ 

 • 385€ – 28/12/2022

ΕΞΟΦΛΗΣΗ

 • 400€ – 30/1/2023
 • Μετά τις 2/12/22 η συνολική τιμή θα ανέλθει στα 1015

Δεν περιλαμβάνονται: Επιπλέον γεύματα ή ποτά, κάρτες χιονοδρομίας lift (skipass), οδηγοί βουνού, μαθήματα ski & snowboard, διασκεδάσεις, προγράμματα SPA σωματικής ευεξίας και ομορφιάς.Ο κόσμος αλλάζει. Ήδη οι παγκόσμιες συγκυρίες έχουν επηρεάσει τις οικονομίες σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Στην Γεωργία αν και οι τιμές είναι ακόμη πολύ προσιτές, παρατηρείται τον τελευταίο χρόνο σημαντική άνοδος του τοπικού νομίσματος Georgian Lari (GEL) σε σχέση με το ευρώ, Έχεις ακόμη την ευκαιρία να απολαύσεις το οικονομικότερο πακέτο Heli ski / boarding της Ευρώπης!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΥΝΟΔΟ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ 6944861403 Alex Παπαπασχάλης – Mobile/WhatsApp/Viber
(ώρες επικοινωνίας 11:00 – 21:00),  Email: alex@snowboard.gr , Messenger: Alex Snowboardgr
ME TO SNOWBOARD.GR: Facebook Messenger –  ΜΕ ΤΗΝ DYNAMED: +30 2111846950, info@dynamed.gr
Back to Top ↑