Published on February 10th, 2020 | by aXL

Kopaonik Serbia 25η Μαρτίου

Κλείνουμε την σεζόν με ένα 5ήμερο ταξίδι στο Kopaonik!  Πρόκειται για το πιο hot ΧΚ των Βαλκανίων με άρωμα Ευρώπης σε εγκαταστάσεις, υπηρεσίες, μέγεθος.

Αναχώρηση από Αθήνα Παρασκευή 20/3 το απόγευμα, ώστε νωρίς το πρωί να βρισκόμαστε στο ξενοδοχείο και να εκμεταλλευτούμε ολόκληρη την ημέρα του Σαββάτου. Θα έχουμε στην διάθεσή μας για χιονοδρομία 5 ήμερες! Μπορείτε να απολαύσετε τα χειμερινά σπορ στο μεγαλύτερο και ομορφότερο χιονοδρομικό κέντρο των Βαλκανίων με πίστες 44 χιλιομέτρων για Αλπικό σκι, 20 χιλιομέτρων για κλασικό σκι και πάρκο SNOWBOARD. Διαθέτει 14 εναέριους αναβατήρες και 11 συρόμενους υπερσύγχρονους, που έχουν τοποθετηθεί το 2010.
 
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Club A 4* δίπλα στις πίστες
  • 4 πρωινά και 4 δείπνα σε μπουφέ
  • Ελεύθερη χρήση πισίνας και χώρων spa του ξενοδοχείο
  • Συνοδός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης ταξιδιού
Δεν περιλαμβάνονται: Πρωινό το Σάββατο 21/03/2020, επιπλέον γεύματα ή ποτά, προαιρετικές εκδρομές, διασκεδάσεις, ειδικά προγράμματα σωματικής ευεξίας όπως διάφορα είδη μασάζ και προγράμματα ομορφιάς, κάρτες λίφτ
 
EARLY BOOKING
Δίκλινο δωμάτιο 340€ / άτομο με ολική εξόφληση μέχρι 16/02
 
KANONIKH TIMH
300€ με πληρωμή μέχρι 16/02
 
ΕΚΠΤΩΣΗ BOROVETS: 40€
(Ισχύει για όσους ήταν στο ταξίδι μας Borovets Xmas 2019)
 
Διευκρίνιση δωματίων:
Τα μεμονωμένα άτομα θα τοποθετούνται σε τρίκλινα ή δίκλινα (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των δωματίων) με συγκάτοικους του ιδίου φύλου και κατά περίπτωση σε μονόκλινο με επιπλέον χρέωση +80€, όταν δεν μπορεί να καλυφθεί ο αριθμός των ατόμων σε άλλα δωμάτια.
 
Δραστηριότητες & δράσεις
Ski & Snowboard
 
Θα έχουμε στην διάθεσή μας για χιονοδρομία 5 ήμερες και αναχώρηση από το ΚΟPAONIK την Τετάρτη 25/3 στις 15.00 Μπορείτε να απολαύσετε τα χειμερινά σπορ στο μεγαλύτερο και ομορφότερο χιονοδρομικό κέντρο των Βαλκανίων με πίστες 44 χιλιομέτρων για Αλπικό σκι, 20 χιλιομέτρων για κλασικό σκι και πάρκο SNOWBOARD. Διαθέτει 14 εναέριους αναβατήρες και 11 συρόμενους υπερσύγχρονους, που έχουν τοποθετηθεί το 2010.
 
Οι τιμές για ημερήσια κάρτα είναι 30€ για ενήλικες και 23€ για παιδιά μέχρι 17 ετών.
 
Ώρες αναχώρησης & στάσεις
  • 19:00 Γλυφάδα
  • 19:20 Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
  • 19:25 Parking Μετρό Φιξ
  • 20:00 Κηφισιά
 
Λεπτομέρειες ταξιδιού
Αναχώρηση από Αθήνα στις 20/03/2020 στις 19:00 με διάφορες στάσεις
Αναχώρηση από Kopaonik στις 25/03/2020 στις 15:00
Κόστος καρτών : 30€ για ενήλικες και 23€ για παιδιά μέχρι 17 ετών
Διαδικασία κράτησης & ενημέρωση:
Προσοχή: Η συμπλήρωση της φόρμας αποτελεί προ-κράτηση προς το ταξιδιωτικό πρακτορείο γιαυτό να γίνεται όταν είστε 100% σίγουροι για την συμμετοχή σας
Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα κράτησης θα λάβετε αυτόματο απαντητικό E-mail με τα στοιχεία που έχετε συμπληρώσει καθώς και λογαριασμούς του πρακτορείου για την πληρωμή της εκδρομής
Η πληρωμή (προκαταβολή ή εξόφληση) της εκδρομής θα πρέπει να γίνεται εντός 48 ωρών από τη στιγμή της κράτησης ώστε να δεσμευτεί οριστικά η θέση σας. Σε διαφορετική περίπτωση η κράτηση θα μπαίνει σε λίστα αναμονής. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην εκδρομή, θα πρέπει να μας ενημερώνετε το συντομότερο για να αποδεσμεύεται η θέση.
Λίγες μέρες πριν την εκδρομή θα λάβετε τελικό email σχετικά με το πρόγραμμα, τις στάσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό
Φροντίζετε να είστε στην ώρα σας στη στάση που έχετε επιλέξει
Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση μας ενημερώνετε με E-mail ή τηλεφωνικώς προκειμένου να μας βοηθάτε στο καλύτερο συντονισμό της ομάδας και τη βελτίωση της διοργάνωσης. Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει κάποιο επιβεβαιωτικό email παρακαλούμε να μας ενημερώνετε άμεσα.
Όροι συμμετοχής & ακυρώσεις
Τα μεμονωμένα άτομα θα τοποθετούνται με τυχαία επιλογή (σε δωμάτιο με άτομα του ίδιου φύλου) απο τους συνοδούς και το πρακτορείο.
Η κράτηση μέσω φόρμας δεσμεύει τον καθένα ατομικά με τις οδηγίες & όρους εξόφλησης για να είναι έγκαιρη η συμμετοχή του. Σε οποιαδήποτε περίπτωση ακύρωσης μέχρι το χρονικό περιθώριο της προκαταβολής δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση και επιστρέφεται όλο το ποσό. Οι δραστηριότητες και το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθούν σε περίπτωση που το πρακτορείο και ο συνοδός κρίνει κάτι τέτοιο. Εφόσον κριθεί απαραίτητο μπορεί να μην εκτελεστεί κάποια δραστηριότητα. Η ασφάλεια μας πάνω από όλα!
Εφόσον δεν υπάρχει διαφοροποίηση όρων το πρακτορείο επιστρέφει το 100% του ποσού έως 21 ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής. Από την ημερομηνία προθεσμίας προκαταβολής και μετά δεσμεύεται μόνο η προκαταβολή. (Εξαιρούνται ειδικές προσφορές Early Booking, Saver discount κτλ). Μέχρι την ημερομηνία εξόφλησης εφόσον έχει δοθεί νωρίτερα όλο το αντίτιμο επιστρέφεται το υπερβάλλον ποσό από την προκαταβολή. Μετά το πέρας του χρονικού περιορισμού εξόφλησης, όπως αυτό ορίζεται ανά ξενοδοχείο, δεσμεύεται το 100% του ποσού για το σύνολο του πακέτου.
Για τα ακυρωτικά ισχύει η πολιτική του ταξιδιωτικού πρακτορείου που είναι και διοργανωτής της εκδρομής και επικυρώνεται από τον κανονισμό του ΕΟΤ. Στην περίπτωση εξόφλησης οικονομικού πακέτου (Saver discount, Early Booking κτλ) δεσμεύεται εξ’ αρχής το 100% του ποσού και είναι μη επιστρέψιμο (non-refundable)
Με τη δήλωση συμμετοχής αποδέχεστε και δηλώνετε ότι δεν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας και μπορείτε να ανταπεξέλθετε στο επίπεδο δυσκολίας της εκάστοτε δραστηριότητας που έχετε επιλέξει. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα υγείας, ακολουθείτε κάποια θεραπεία ή έχετε αλλεργίες ενημερώνετε το συνοδό της εκδρομής.
 
Η εκδρομή διοργανώνεται από το τουριστικό πρακτορείο Patakis Travel
Back to Top ↑

Login
Register | Lost your password?