News

Published on November 8th, 2021 | by aXL

0

Μόνο για εμβολιασμένους στο Αυστριακό KAUNERTAL (G2 protocol)

Ξεκίνησε από την Γερμανία σε χιονοδρομικά όμως το Zugspiste το πρωτόκολλο G2, που αφορά την είσοδο σε τηλεκαμπίνες/αναβατήρες και κλειστές εγκαταστάσεις μόνο για εμβολιασμένους η με πιστοποιητικό νόσησης. Βλέπουμε όμως ξαφνικά να επιλέγουν το μέτρο αυτό και χιονοδρομικά στην Αυστρία παρόλο που δεν έχει γίνει υποχρεωτικό ακόμη εκεί.

Το Kaunetral, ο γνωστός Αυστριακός παγετώνας, ανακοίνωσε ότι από τις 15/11 θα εφαρμοστεί τo μέτρο με την κωδική ονομασία G2.

Προς το παρών στην Ελλάδα δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί ποια μέτρα θα ισχύσουν για την λειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων, ως γνωστόν πάντα τελευταία στιγμή. Από τα όσα όμως βλέπουμε σιγά σιγά και στην Ευρώπη αλλά και λόγω τις λειτουργικής  ιδιαιτερότητας των δικών μας χιονοδρομικών, θα κάνω μια πρόβλεψη και ας πέσω και έξω. Προβλέπω το G2 να εφαρμόζεται και στην Ελλάδα, δηλαδή χιονοδρομία φέτος με πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης.

Hygiene measures on lifts – from November 15, 2021

  • 2-G proof for all users of lifts: From the age of 12, 2-G proof must be presented daily at the toll station on Kaunertaler Gletscherstrasse.
  • The 2-G include: Recovering, Vaccinated (Ninja Passes from students also count towards the 2-G proof)
  • An FFP2 mask must be worn in all cable cars and in closed waiting areas (children up to 6 years of age do not need a mask).




Back to Top ↑