Published on March 6th, 2020 | by aXL

Freeride contest Parnassos 13-15 March 2020

4 ημέρες έμειναν μέχρι να κλείσουν οι εγγραφές για το Freeride contest στο ΧΚ Παρνασσού,  13-15 Μαρτίου 2020, μέρος του Freeride world tour qualifiers. Η Ελλάδα συμμετέχει για πρώτη φορά στους προκριματικούς με έναν αγώνα κατηγορίας 2* που θα γίνει  στην πλαγιά Τρύπιος βράχος.  Η ομάδα παραγωγής Way Out Adventures υπόσχεται έναν εντυπωσιακό αγώνα στην backcountry του Παρνασσού. Μέχρι τις 10/3 οι εγγραφές συνεχίζονται!

Το panel των κριτών θα ηγείται ο FWT Advisor, Esteban Benenaula, με 5ετή εμπειρία ως FWT Head Judge, ενώ ως Ski Judges ορίστηκαν η Σοφία Γκρίτση και ο Στέφανος Τσιμικάλης και στο κομμάτι του Snowboard o Σωκράτης Μπουνόβας, Γεράσιμος Αβραμίδης και ο Μάρκος Χατζηκυριακάκης.

Οι riders που επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσου ν τη διοργάνωση με Wild Cards είναι η Ανδριάννα Μπελδέκου στο Ski γυναικών, ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου στο Skiανδρών, ο Νικόλας Πλυτάς στο Snowboard Ανδρών και ο Νικόλας Ιωάννου στο Ski ανηλίκων. Πρόκειται για δυναμικούς riders που αντιπροσωπεύουν άξια τον θεσμό.

Το κόστος συμμετοχής είναι στα 86 ευρώ, αρκετά μειωμένο σε σχέση με τα 111 ευρώ που ήταν αρχικά. Προσφέρονται εναλλακτικά και πακέτα διαμονής κλπ

Τον αγώνα θα έχουν δυνατότητα να απολαύσουν οι θεατές live στον Παρνασσό, αλλά και όσοι δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν, σε αναμετάδοση μέσω των επίσημων καναλιών του Freeride World Tour. Αυτό αποτελεί και μία μοναδική ευκαιρία για τους αθλητές να ξαναζήσουν τον αγώνα, και να απολαύσουν ακόμα και τη δική τους κατάβαση.

 




Back to Top ↑

Login




Register | Lost your password?