Show ad


Contact Konstantinos
6947125656
ΛΑΡΙΣΑ

€ 330

Πωλείται εξοπλισμός snowboard όπως παρακάτω:
1. Μπουφάν της THE NORTH FACE σχεδόν αχρησιμοποίητο (έχει φορεθεί 3 σεζόν από 2-3 φορές τη σεζόν), σε άριστη κατάσταση, μέγεθος XL (μου ταιριάζει απόλυτα καθώς είμαι 1,85 και 80 kg) με πλαϊνά φερμουάρ εξαερισμού, εσωτερικές τσέπες, αποσπώμενο full face, και κουκούλα που χωράει και το κράνος. Πολύ ποιοτική κατασκευή, ελαφρύ και πολύ ζεστό (τιμή αγοράς 480 ευρώ).
2. Παντελόνι ski/snowboard της OXBOW σε χρώμα καφέ που ταιριάζει απόλυτα με το μοτίβο του μπουφάν, αδιάβροχο (5000 mm) διαπνέον, μεγέθους L, τελείως αχρησιμοποίητο. Υπάρχει το ίδιο και σε χρώμα χακί.
3. Μπότες snowboard BURTON της σειράς White Collection Νο 43.5 (10.5 US). Οι μπότες έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα (4 σεζόν, 2-3 φορές τη σαιζόν), και είναι σε τέλεια κατάσταση, όπως διαπιστώνεται και από τις φωτογραφίες. Η μπότα διαθέτει χαρακτηριστικά των top σειρών της εταιρίας. Έχει μεσαίο Flex (forgiving), ωστόσο δίνει άμεση απόκριση. Εσωτερικά έχει το αναβαθμισμένο Imprint 2 Liner εσωτερικό και B3 gel shock absorbers. Ιδανικές για αναβάτες μέσους προς προχωρημένους που θέλουν να εξελιχθούν και για όλα τα στυλ riding. Μαζί δίνονται εντελώς αχρησιμοποίητα τα pads για καλύτερη εσωτερική στήριξη. Tις χρησιμοποίησα με δέστρες Burton Mission (M) και Nitro Raiden (L), με ιδανική προσαρμογή και στις δυο περιπτώσεις.
4. Σάκος μεταφοράς εξοπλισμου ski/snowboard. Με εσωτερική ενίσχυση και ξεχωριστή θήκη για το κράνος. Επαρκής χώρος για μεταφορά κράνους, μάσκας, γαντιών κλπ και εξωτε
AdSense code
This Ad has been viewed 941 times.

Back to Top ↑

Login




Register | Lost your password?